Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας

imerida odikis asfaleias

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, στο αμφιθέατρο του Νέου Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας, ημερίδα με θέμα την Οδική Ασφάλεια. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν αξιωματικοί της Τροχαίας Πατρών και συγκεκριμένα ο Ταξίαρχος κ. Σεϊντής Ιωάννης, οι αστυνομικοί Υποδιευθυντές κ.κ. Μιχαλόπουλος Γεώργιος και Παπανικολάου Κωνσταντίνος, ο Αστυνόμος Α κ. Σταθόπουλος Ηλίας και ο Αστυνόμος Β κ. Νιάρος Σπύρος.

Όλοι οι ομιλητές τόνισαν το πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει αλλαγή της οδικής συμπεριφοράς στην ελληνική κοινωνία και επανέλαβαν ότι, αλκοόλ και οδήγηση δεν μπορούν να συνυπάρχουν, η χρήση του κράνους και της ζώνης ασφαλείας είναι υποχρεωτική, όπως και η κατά γράμμα τήρηση του Κ.Ο.Κ.

Την ημερίδα άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Πρόεδρος του ΟΤΑΔ κ. Ξενοφώντας Μπαχράς και ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για την παρουσία τους και την διοργάνωση της ενημερωτικής ημερίδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας κ. Βασίλειος Γκοτσόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μυλωνάς, η Βοηθός Δημάρχου και Πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ κα. Πατρούλα Κοκκίνη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας κ. Ευάγγελος Τησαρχόντος, πολίτες  καθώς και  μαθητές του Γυμνασίου και των Λυκείων της Κάτω Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων