Πως θα γίνει η ξύλευση στο δάσος της Στροφιλιάς

Με αντικείμενο την ξύλευση από το δάσος της Στροφιλιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/11) το πρωί σύσκεψη στο δημαρχείο της Κάτω Αχαΐας. Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, οι δασάρχες Πάτρας και Κάτω Αχαΐας, ο πρόεδρος και οι τοπικοί σύμβουλοι του Μετοχίου που οι κάτοικοί του είναι δικαιούχοι της ξύλευσης.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:

Η λίστα με τους αιτούντες θα κοινοποιηθεί στο τοπικό συμβούλιο που θα ορίσει, ανάλογα με το μέγεθος της κάθε οικογένειας, την ποσότητα της ξυλείας που της αναλογεί. Η όλη εργασία θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη των δασικών αρχών που ορίζουν τα δέντρα που μπορεί να κοπούν και να ληφθούν από τους νόμιμους δικαιούχους για τις ανάγκες θέρμανσης των οικογενειών τους.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας αναζήτησης των άριστων λύσεων τόσο για την προστασία του δάσους της Στροφιλιάς όσο και για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Μετοχίου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων