Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στον Δήμο μας

Αυτό το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου 2021 ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, σε μια κοινή προσπάθεια προκειμένου να επανέλθουμε στην κανονικότητα ύστερα από τα όσα βίωσε και βιώνει η κοινωνία μας από την πανδημική νόσο Covid-19.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραιΐκων το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 και θα περιλαμβάνει παράσταση από  την θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της Πρόζας»  στο έργο : “BESTSELLER”.

Σε λίγες ημέρες ο πολιτιστικός τομέας του δήμου μας θα προχωρήσει στην παρουσίαση του προγράμματος όλων των εκδηλώσεων – δράσεων που έχουν προγραμματιστεί στα πλαίσια του καλοκαιρινού Φεστιβάλ «ΔΥΜΑΙΑ 2021».

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους για να στηρίξουμε τον Πολιτισμό μας αλλά και για να «ντύσουμε» με τα πιο φωτεινά χρώματα την καθημερινότητά μας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 5.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 5/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων