Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική cookies

Ισχύει από 26/7/2018

 
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
 

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες στον Ιστοχώρο www.dimosdymaion.gr («Ιστοχώρος»), για να συλλέξουμε πληροφορίες που μας βοηθούν να βελτιώσουμε τη διαδικτυακή εμπειρία σας.

Στη συγκεκριμένη Πολιτική Cookies, αναφερόμαστε σε αυτές τις τεχνολογίες, οι οποίες περιλαμβάνουν cookies, pixels και gifs, από κοινού «Cookies». Η παρούσα πολιτική εξηγεί τα διαφορετικών ειδών cookies που χρησιμοποιούνται στον Ιστοχώρο και τον τρόπο ελέγχου τους. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Να ελέγχετε στην κορυφή της παρούσας σελίδας για να δείτε από πότε ισχύει η παρούσα Πολιτική Cookies. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη Πολιτική Cookies καταστεί διαθέσιμη στον Ιστοχώρο. Συναινώντας στην χρήση των Cookies μπορείτε να απολαύσετε πληρέστερα την περιήγηση στον ιστοχώρο. Ευελπιστούμε ότι η παρούσα πολιτική σας βοηθά να κατανοήσετε και να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, σχετικά με την χρήση από μέρους μας των cookies. 

 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ COOKIES

 

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας, στο tablet σας, στο κινητό σας  και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε στον Ιστοχώρο www.dimosdymaion.gr  Χρησιμοποιούνται ευρέως προκειμένου να κάνουν τις ιστοσελίδες να λειτουργούν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Μπορούν να το κάνουν αυτό, επειδή οι ιστοσελίδες μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν τα αρχεία αυτά, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σας αναγνωρίζουν και να θυμούνται σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες θα καθιστούν τη χρήση του διαδικτύου πιο εύκολη για εσάς (π.χ. απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις του χρήστη).

 
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ COOKIES ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

 

Σας παραθέτουμε μια λίστα με διαφορετικών ειδών Cookies που μπορεί να χρησιμοποιούμε στον Ιστοχώρο:

Cookies ιστοσελίδας:

GDPR consentαποθηκεύει την προτίμηση του επισκέπτη ως προς την αποδοχή ή μη της πολιτικής cookies.

Google cookies:

SID, HSID: περιέχουν αρχεία με ψηφιακή υπογραφή και κρυπτογράφηση του αναγνωριστικού του Λογαριασμού Google ενός χρήστη καθώς και την πιο πρόσφατη ώρα σύνδεσης. Ο συνδυασμός αυτών των δύο cookie μας δίνει τη δυνατότητα να αποκλείσουμε πολλούς τύπους επιθέσεων, όπως τις προσπάθειες κλοπής του περιεχομένου φορμών που συμπληρώνετε σε ιστοσελίδες.

NID: Η Google χρησιμοποιεί cookie, όπως τα cookie NID και SID, για να συμβάλει στην εξατομίκευση των διαφημίσεων σε προϊόντα της Google, όπως η Αναζήτηση Google. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τα cookie αυτού του είδους για την υπενθύμιση των πιο πρόσφατων αναζητήσεων, των προηγούμενων αλληλεπιδράσεων με τις διαφημίσεις ή τα αποτελέσματα αναζήτησης ενός διαφημιζόμενου και των επισκέψεών σας στον ιστότοπο ενός διαφημιζόμενου. Αυτό συμβάλει στην εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων στο Google.

SAPISID: αλλιώς ονομαζόμενο DoubleClick cookie, χρησιμοποιείται για να φτιάχνει ένα προφίλ με τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να τους εμφανίζει σχετικές διαφημίσεις σε άλλες ιστοσελίδες. Κύριος σκοπός της χρήσης του είναι η στοχευμένη διαφήμιση.

APISID: Η Google κάνει χρήση τέτοιων cookies σε σελίδες που περιέχουν Google maps, για να συγκεντρώσει γενικές πληροφορίες περί της χρήσης των χαρτών από τους επισκέπτες.

Λειτουργικά cookies:

_ga
Αυτό το cookie χρησιμοποιείται με το Google Universal Analytics. Επιτρέπει στη Google να ανιχνεύει μεμονωμένους χρήστες μέσω ενός ανιχνευτή πελάτη ο οποίος δημιουργείται τυχαία.

Πότε λήγει; Μετά από 2 χρόνια.

_gat
Τι κάνει; Αυτό το cookie χρησιμοποιείται με το Google Universal Analytics. Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να παρακολουθεί και να ανιχνεύει τη συμπεριφορά των επισκεπτών στην ιστοσελίδα με ανώνυμο τρόπο.

Πότε λήγει; Μετά από 1 ώρα

PHPSESSID: Αυτό το cookie είναι εσωτερικό στοιχείο του PHP και επιτρέπει στις ιστοσελίδες να αποθηκεύουν δεδομένα για την κατάσταση σε σειριακή μορφή. Στην ιστοσελίδα δράσης χρησιμοποιείται για να καθιερώσει μια συνεδρίαση ενός χρήστη και για να μεταδίδει δεδομένα της κατάστασης μέσω ενός προσωρινού cookie, που συνήθως αναφέρεται ως cookie συνεδρίασης. Πότε λήγει; Όταν τελειώνει η συνεδρία πλοήγησης.

YouTube cookies:

SID, LOGIN_INFO, use_hotbox, PREF, SSID, HSID, watched_video_id_list, __utma, __utmz, demographics, VISITOR_INFO1_LIVE: Η Google έχει καθορίσει έναν αριθμό cookie σε οποιαδήποτε σελίδα που περιλαμβάνει ένα βίντεο στο Youtube. Παρόλο που δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στα cookies που έχει ορίσει η Google, φαίνεται ότι περιλαμβάνουν ένα μείγμα πληροφοριών για τη μέτρηση του αριθμού και της συμπεριφοράς των χρηστών του Youtube, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που συνδέουν τις επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας με τον Λογαριασμό σας Google, αν είστε συνδεδεμένοι σε ένα. Αυτό το cookie δεν σας αναγνωρίζει προσωπικά εκτός αν είστε συνδεδεμένοι στο Google, οπότε συνδέεται με τον λογαριασμό σας στη Google.

 
ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ COOKIES ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΜΑΣ

 

Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να συνεργαζόμαστε με τρίτα μέρη, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες στον Ιστοχώρο μας. Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σας στον Ιστοχώρο μας και/ή στις διαφημίσεις τις οποίες έχετε επιλέξει. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν από αυτούς, ώστε να παρέχουν διαφημίσεις που πιστεύουν ότι μπορεί πολύ πιθανόν να άπτονται του ενδιαφέροντός σας, με βάση το περιεχόμενο που έχετε δει. Οι διαφημιστές τρίτων μερών μπορεί να χρησιμοποιήσουν επίσης τις πληροφορίες αυτές, για να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies και για να απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε Cookies τρίτων μερών, παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του αντίστοιχου τρίτου μέρους. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον έλεγχο των Cookies στο τμήμα 5 κατωτέρω.

 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ COOKIES

 

Μπορείτε να μην επιτρέψετε ή να αρνηθείτε την αποδοχή των Cookies από τον παρόντα Ιστοχώρο οποιαδήποτε στιγμή είτε μη ενεργοποιώντας τη σχετική ρύθμιση στον περιηγητή σας, ή ενεργοποιώντας τη ρύθμιση στον περιηγητή σας, που σας επιτρέπει να τα απορρίψετε. Μπορείτε να αρνηθείτε την αποδοχή των Flash Cookies από τον παρόντα Ιστοχώρο χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Adobe Flash στην ιστοσελίδα www.adobe.com/security/ flashplayer. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να απενεργοποιήσετε τα cookies, αν έχετε ενεργοποιήσει αυτά, μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του παρόχου στον περιηγητή διαδικτύου, μέσω του παραθύρου βοήθειας. Μπορεί να θέλετε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org/manage-cookies/ index.html για πληροφορίες σχετικά με τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους περιηγητές. Παρακαλώ λάβετε υπόψιν ότι εάν τα cookies δεν ενεργοποιηθούν ή απενεργοποιηθούν, είναι πιθανόν όλες οι λειτουργίες του Ιστοχώρου να μην λειτουργούν σύμφωνα με τον τρόπο που προορίζονται.

 

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας

 

Ισχύει από 26/7/2018

Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας (ΠΔ) σε συμμόρφωση με τό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, E.E. 2016/679

 

Εισαγωγή

 

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας  ως υπεύθυνος επεξεργασίας σας ενημερώνει για τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών σχετικά με εσάς.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ΠΔ) είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

Η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας είναι πολύ σημαντική για το Δήμο Δήμου Δυτικής Αχαΐας  ο οποίος/η οποία λαμβάνει μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα του.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη σας στην Ιστοσελίδα μας και σας ενημερώνουμε για το πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης της και στην Πολιτική Cookies, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας απευθύνονται  προς ένα γενικό κοινό, δεν στοχεύουν σε παιδιά και δεν συλλέγουν – εν γνώση τους – προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εφαρμόζεται προς όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται στη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (π.χ. email για εγγραφή στο newsletter).

 

Τι πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

 

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα από εσάς. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να είναι προσωπικής φύσης. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν το ιστορικό αναζήτησης, τη διεύθυνση IP, την ανάλυση οθόνης, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήσατε, το λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις, τις ώρες πρόσβασης και το URL αναφοράς σας. Αν χρησιμοποιείτε κάποια φορητή συσκευή, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα που να αναγνωρίζουν τη συσκευή, τις ρυθμίσεις και την τοποθεσία σας.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας διατηρεί το δικαίωμα να συγκεντρώνει μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών [τύπος φυλλομετρητή (browser), είδος υπολογιστή, λειτουργικό σύστημα, παρόχους διαδικτύου κτλ] ή/και να παρακολουθεί διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Internet (IP Address) χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες (cookies). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη χωρίς να είναι δυνατή η πρόσβαση σε έγγραφα ή αρχεία από τον υπολογιστή του χρήστη. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη κατά τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της Ιστοσελίδας, καθώς και για στατιστικούς λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιεί η Ιστοσελίδα, παρακαλούνται οι χρήστες να επισκεφτούν τη σελίδα της Πολιτικής Χρήσης των cookies (Cookies Policy).

Αν ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα συλλέξουμε υποχρεωτικά το όνομά σας και τη διεύθυνση email.

Αν επιλέξετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter, θα συλλέξουμε τη διεύθυνση email σας.

 

Πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εσάς. Μάς παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συμπληρώνεται τις φόρμες εγγραφής/επικοινωνίας που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας.

 

Χρήση – κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων

 

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ανταποκριθούμε στα δικά σας αιτήματα με στόχο την ανταπόκριση και απάντηση στα αιτήματα που υποβάλλετε, διαρκής ενημέρωση με λήψη του newsletter.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας δεν κοινοποιούνται/μεταφέρονται σε τρίτα μέρη

 

Αποθήκευση – προστασία των προσωπικών δεδομένων

 

Ο χώρος φιλοξενίας (data center) όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται από την Ιστοσελίδα βρίσκονται σε server του Δήμου Χαλανδρίου και τα αντίγραφα ασφαλείας φυλάσσονται στο Δήμο.

Ο χώρος φιλοξενίας (data center) όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αιτημάτων  βρίσκονται σε server στην Ελλάδα και τα αντίγραφα ασφαλείας φυλάσσονται από την εταιρεία που την φιλοξενεί.

 

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

 

 Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων καθορίζεται ως εξής:

  1. Στην περίπτωση που συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μέχρι, με σχετικό αίτημα/email, να ζητήσετε την διαγραφή τους.
  2. Στην περίπτωση που εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής newsletter τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μέχρι, με σχετικό αίτημα/email, να ζητήσετε την διαγραφή τους.

Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος που ορίζεται από την εκάστοτε νομική-φορολογική υποχρέωση (εφόσον υπάρχει), τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται

 

Δικαιώματα σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων

 

Έχετε το δικαίωμα τα αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικό της ταυτότητάς σας πριν σας δώσουμε αυτά τα δεδομένα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να επιτρέψουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα. Για παράδειγμα, αν τα προσωπικά σας δεδομένα σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα άλλων ατόμων ή εάν διατηρούνται για νομικούς λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορείτε να αποκτήσετε τα δεδομένα αυτά.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την διόρθωση – επικαιροποίηση των στοιχείων σας και ο Δήμος Χαλανδρίου θα προβεί στην άμεση διόρθωση τους.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και ο Δήμος Χαλανδρίου θα προβεί στην άμεση διαγραφή τους. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις που οι ισχύουσες νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις απαιτούν την υποχρεωτική διατήρηση δεδομένων, ενδέχεται να απαγορεύεται η διαγραφή των δεδομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για πόσο διάστημα.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την παύση επεξεργασίας από τον Δήμο των προσωπικών σας δεδομένων και ο Δήμος θα προβεί στην άμεση παύση επεξεργασίας αυτών. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να παύσουμε την επεξεργασία των ΠΔ σας.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τον περιορισμό της επεξεργασίας (όπου ισχύει) από τον Δήμο  των προσωπικών σας δεδομένων και ο/η {επιχείρησης/φορέα} θα προβεί στον άμεσο περιορισμό της επεξεργασίας αυτών. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα σας εξηγήσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να περιορίσουμε την επεξεργασία των ΠΔ σας.

Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλο φορέα/οργανισμό και ο Δήμος Χαλανδρίου θα προβεί στην άμεση διαβίβαση των δεδομένων αυτών.  Ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω τεκμηριωμένων υποχρεώσεων του Δήμου , ενδέχεται να μην μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα σας.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε διαρροή των προσωπικών σας δεδομένων από τον Δήμο  με αποτέλεσμα να υποστείτε υλική ή όχι ζημία, έχετε το δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

 

Αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Ο Δήμος  μπορεί να τροποποιεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να ελέγχετε την Ημερομηνία Εφαρμογής στην αρχή της παρούσας Πολιτικής, για να δείτε πότε η παρούσα Πολιτική, αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά. Κάθε αναθεώρηση θα τίθεται σε εφαρμογή μόλις αναρτούμε την αναθεωρημένη Πολιτική.

Αν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική που διευρύνουν τα δικαιώματα μας να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία έχουμε ήδη συγκεντρώσει από εσάς, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής για τη μελλοντική χρήση αυτών των δεδομένων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Δεδομένων Δήμου Δήμου Δυτικής Αχαΐας 

 

Ο  Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  είναι o Ανδρέας Ροδάκος, από την εταιρία ΚnR.  Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που διενεργεί ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας  μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στο email:  andreas.rodakos@knr.gr

Παρακαλούμε κατά την επικοινωνία σας να δηλώνετε ότι πρόκειται για την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων