Πολιτεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση επιβάλλεται να βρουν την λύση έστω και στο και παρά πέντε, ώστε να λειτουργήσει το Φράγμα Πείρου – Παραπείρου τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Πολιτεία  και Τοπική Αυτοδιοίκηση επιβάλλεται να βρουν την λύση έστω και στο και παρά πέντε, ώστε να λειτουργήσει το Φράγμα Πείρου – Παραπείρου τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

 

«Είναι επιτακτική ανάγκη να παρθούν αποφάσεις για ένα έργο ζωτικής σημασίας προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και να αξιοποιηθούν τα εκατομμύρια ευρώ που έχουν προέλθει από τις φορολογίες των πολιτών» αναφέρει  ο κ. Χρήστος Νικολάου  ενώ τονίζει ότι: «μετά τις πολλές κουβέντες και συζητήσεις που έχουμε κάνει χρειάζεται να οριστεί  η καθοριστική συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών από την οποία θα βγει «λευκός»  καπνός. Είναι κρίμα να υπάρχει άφθονο και ποιοτικό νερό και να μην μπορούμε να βρούμε λύση».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 29.9.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 29/09/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων