Ποδηλατικοί αγώνες ταχύτητας και αντοχής στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση ενός τριήμερου ποδηλατικών αγώνων που διεξάγονται κάθε χρόνο, στην επέτειο της 25ης Μαρτίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο (24/3) με αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στη διαδρομή Τείχος Δυμαίων – Λάππα. Οι αθλητές θα καλύψουν μια απόσταση 12 χιλιομέτρων, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και έχουν δηλώσει συμμετοχή 68 ποδηλάτες από όλη τη χώρα.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου στις 9 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση στον αγώνα αντοχής που θα ξεκινήσει από την Κάτω Αχαΐα και θα τερματιστεί στον Κρίνο. Η απόσταση που θα διανύσουν οι αθλητές θα είναι 120 χιλιόμετρα και ένα μεγάλο μέρος της θα διέλθει από χωριά της δημοτικής ενότητας Μόβρης με τη συμμετοχή 77 ποδηλατών.

Το τριήμερο θα ολοκληρωθεί και θα κορυφωθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου με τον διεθνή ποδηλατικό γύρο θυσίας στη διαδρομή Καλάβρυτα-Πάτρα. Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 312 ποδηλάτες όλων των κατηγοριών.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις αγώνες περιλαμβάνονται στο εθνικό πρωτάθλημα ποδηλασίας κι αυτός είναι ο λόγος που θα παραστεί κλιμάκιο προπονητών της εθνικής ομάδας ποδηλασίας που θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές.

«Συνεχίζουμε με ικανοποίηση την παράδοση υποστήριξης του Δήμου μας προς τους ποδηλατικούς αγώνες της 25ης Μαρτίου. Το γεγονός ότι οι δύο από τους τρεις αυτούς αγώνες διεξάγονται στα όρια του Δήμου μας, αποτελεί για εμάς ξεχωριστή τιμή και θα κάνουμε, όπως πάντα, όσα πρέπει για να ανταποκριθούμε σ’ αυτήν» δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων