Πετυχημένη αιμοδοσία στην Κάτω Αχαγιά

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2020 ο Κοινωνικός Τομέας του Δήμου οργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Αχαγιά.

Η αιμοδοσία προετοιμάστηκε και ολοκληρώθηκε από το Δήμο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Αχαγιάς «Πάλεια» και την υπηρεσία αιμοδοσίας του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Η αιμοδοσία σημείωσε μεγάλη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης και συμμετοχής.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ. Βασίλης Γκοτσόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμμετοχή στην αιμοδοσία και ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της δράσης αυτής και συγκεκριμένα την Υπηρεσία Αιμοδοσίας, τον γιατρό κ. Παναγιώτη Πλώτα και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου  «Άγιος Ανδρέας», τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας κ. Ηλία Καραμπελιά, την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΑΛΕΙΑ» και ιδιαιτέρως όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την μεγάλη προσφορά ζωής στην οποία προέβησαν. Πρόσθεσε δε ότι η συνεχής και αυξανόμενη συμμετοχή των συμπολιτών μας σε δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς αποτελούν τιμή για τον δήμο μας και τον καθιστούν ως μια κοινότητα αλληλεγγύης.

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 12.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων