Παρουσίαση προγραμμάτων για το νέο Ε.Σ.ΠΑ. 2014 -2020 από την ΚΤΑΔΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στο δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας

Παρουσίαση προγραμμάτων για το νέο Ε.Σ.ΠΑ. 2014 -2020  από την ΚΤΑΔΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στο δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας

 

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 στο δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας διοργανώθηκε η παρουσίασα του νέου Ε.Σ.Π.Α. 2014 – 2020 από την ΚΤΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

Την παρουσίαση – ενημέρωση έκαναν στελέχη της εταιρεία –  κ.κ Ηλίας Καραμπελιάς (πρόεδρος της ΚΤΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε) , Κων/νος Αντωνακόπουλος( Δ/ντης ΚΤΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε & Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος (οικονομολόγος) – , τα οποία τόνισαν ότι στην νέα προγραμματική περίοδο εστιάζουμε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που αυτά θα δημιουργήσουν στην πραγματική οικονομία: νέες θέσεις εργασίας, εισαγωγή νέων τεχνολογιών και καινοτόμων πρακτικών, στήριξη νέων παραγωγικών δομών και επιχειρήσεων. Οι τέσσερις νέες προσκλήσεις δίνουν το στίγμα αυτής της νέας συνολικής λογικής και είναι οι ακόλουθες :

  1. Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

 

  1. Νεοφυής Επιχειρηματικότητα

 

  1. Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές

 

  1. Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε διάλογος και απαντήθηκαν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους και δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με τα νέα προγράμματα του Ε.Σ.Π.Α 2014 – 2020.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου  και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο πρώην δημαρχείο Σαγαιίκων όπου στεγάζεται η ΚΤΑΔΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ  Α.Ε. στα τηλέφωνα : 2693 360318-319 και στο email: info@ktada.gr.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων