Παρεμβάσεις αποκατάστασης ρηγματώσεων των τοιχοποιιών και εργασίες  χρωματισμού πραγματοποιούνται στo Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»  στην Κάτω Αχαΐα.  

 

Ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια που βρίσκονται στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας συντηρείται και καλλωπίζεται. Πρόκειται για το πασίγνωστο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

«Ύστερα από τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στα πρώην δημαρχεία (Σαγαίικα κ.α.) καθώς και σε ιστορικά κτίρια (κινηματογράφος «Κριμπά» στα Σαγαίικα, στο παλάτι του Βασιλιά-παλαιό σχολείο στο Λάππα κ.α.),   αποκαθίστανται οι ρηγματώσεις και οι αποκολλήσεις τοιχοποιιών και ακολουθεί χρωματισμός, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»  στην Κάτω Αχαΐα.  Ολοκληρώνοντας τις  στατικές και αισθητικές παρεμβάσεις θα συνεχίσουμε και με τον απαραίτητο  εξοπλισμό στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου ώστε να διαμορφωθεί μια σύγχρονη αίθουσα για την διεξαγωγή εκδηλώσεων, συνεδρίων, συνεδριάσεων για όλους τους Φορείς, Πολιτιστικούς & Αθλητικούς Συλλόγους» τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4 Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για: την τοποθεσία

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων