Παραδόθηκε στο Δήμο ακίνητο-δωρεά του γιατρού Πέτρου Σπυρόπουλου

Σε μια συγκινητική τελετή παραδόθηκε για χρήση στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ακίνητο ιδιοκτησίας του γιατρού Πέτρου Σπυρόπουλου.

Ο δωρητής εκπλήρωσε, καθώς είπε, ένα όνειρο της αείμνηστης μητέρας του που κατοικούσε σε αυτό το ακίνητο, που βρίσκεται στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, επί της οδού Αράτου 22.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δωρητής, γιατρός Πέτρος Σπυρόπουλος, έχει διακριθεί επί μακρόν στην τοπική κοινωνία με ένα μεγάλο αριθμό από σημαντικές δωρεές, γεγονός που τον έχει αναδείξει σε ευεργέτη της τοπικής κοινωνίας.

Στην τελετή παράδοσης του ακινήτου της οδού Αράτου, όπου θα στεγαστούν η ΚΕΔΔΥ και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», παρέστη ο σ Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, ο τ. Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί Αχαγιώτες.

Ο Σπύρος Μυλωνάς σε δήλωσή του εξήρε το υψηλό αίσθημα προσφοράς του γιατρού Πέτρου Σπυρόπουλου που αποτελεί «υπόδειγμα συνεισφοράς προς την τοπική κοινωνία» ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε θερμά το δωρητή για τη δωρεά του προς το Δήμο.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων