Παγκόσμια ημέρα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η 30η Μαΐου (σήμερα) έχει ορισθεί ως παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, μίας χρόνιας νόσου, η οποία, προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και πιο συγκεκριμένο τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό του ασθενή.

Παράλληλα φέτος η Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας γιορτάζει τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση και την προσφορά της στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας, μαζί με τους Δήμους όλης της χώρας, συμμετέχει στις εκδηλώσεις με συμβολικό τρόπο φωταγωγώντας με ιδιαίτερο χρώμα το μνημείο που δεσπόζει στην πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων