Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η-Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00΄ στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της αριθ. 1/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων (Κ.Ε.Δ.ΔΥ.) περί: «Ψήφισης έγκρισης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2020 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων καθώς και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης».
  2. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της αριθ. 2/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων (Κ.Ε.Δ.ΔΥ.) περί: «Ψήφισης έγκρισης του Μονοετούς Σχεδίου Δράσης οικονομικού έτους 2020 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων».
  3. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της αριθ. 3/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων (Κ.Ε.Δ.ΔΥ.) περί: «Ψήφισης απολογιστικών στοιχείων οικονομικού έτους 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων».
  4. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της αριθ. 1/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.) περί: «Λήψης απόφασης σχετικά με την έγκριση του  προϋπολογισμού και των πινάκων στοχοθεσίας του Ο.Τ.Α.Δ. οικονομικού έτους 2020, έπειτα από τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α. και σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία στις 31/12/2019».
  5. Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.
  6. Εξέταση αιτήματος για παροχή νομικής υποστήριξης από το δικηγόρο του Δήμου.
  7. Παροχή πληρεξουσιότητας σχετικά με δικαστική υπόθεση της εταιρείας “ΡΕΛΛΟΣ  Α.Ε.” κατά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

3η συνεδρίαση 12-2-2020

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων