Ορλώφ: Αρκεί που οι σύγχρονες παιδικές χαρές παραδίδονται σε χρήση

Σε σχέση με ανακοίνωση της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων» για τις παιδικές χαρές στο Δήμο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κυριάκος Ορλώφ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, προχώρησε στο παρακάτω σχόλιο:

«Από την αρχική ένταξη ενός έργου σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέχρι την υλοποίησή του μεσολαβεί μια μεγάλη διαδρομή. Είναι ο καθορισμός των προδιαγραφών, η επικαιροποίηση και σύνταξη των σχετικών μελετών, η διασφάλιση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων, η προκήρυξη και ολοκλήρωση των σχετικών διαγωνισμών μέχρι την ανάδειξη αναδόχου, η παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου και ούτω καθεξής. Πρόκειται για στάδια που ολοκλήρωσαν με επιτυχία οι υπηρεσίες του Δήμου με την ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής. Πρόκειται επίσης για στάδια δίχως τα οποία καμιά παιδική χαρά δεν θα μπορούσε να κατασκευαστεί.

Δεν σκοπεύω να πάρω μέρος σε μια άγονη αντιδικία με θέμα «τίνος είναι τα έργα», ποιος τα πρωτοσκέφθηκε και ποιος τα ολοκλήρωσε. Μου είναι αρκετό ότι οι παιδικές χαρές, η μία μετά την άλλη, και με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές δίνονται σε χρήση για τα παιδιά και τους γονείς τους. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα του περιττού».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – Άνω Αχαΐα

Η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι λόγω των εργασιών σύνδεσης της Κοινότητας της Άνω Αχαΐας με το φράγμα,

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων