Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 20/04/2016 η δράση “Δώσε Ένα Παιχνίδι Πάρε Ένα Χαμόγελο”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 20/04/2016 η δράση “Δώσε Ένα Παιχνίδι Πάρε Ένα Χαμόγελο” στο πλαίσιο της  «4ης Εβδομάδας Αλληλεγγύης»  που διοργανώνει η εφημερίδα “Πελοπόννησος”  σε συνεργασία με την “Interamerican”.

Μετά από ενημέρωση των σχολείων από την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων κα Κοκκίνη Πατρούλα, αντιπροσωπείες από το Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία με έδρα την Κάτω Αχαΐα συμμετείχαν με πάρα πολλά παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά που δυστυχώς δεν έχουν πρόσβαση σε ένα βιβλίο ή παιχνίδι. Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου και διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το προσωπικό των Κ.Δ.Α.Π. Δύμης & Ράχης που απαρτίζουν μέρος του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Η προσφορά των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σίγουρα ο σκοπός της εκδήλωσης στο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και να τα κάνει συμμέτοχους στην πρωτοφανή κρίση που όλοι βιώνουμε αλλά και αλληλέγγυους προς τα παιδιά των ευπαθών οικογενειών επετεύχθη.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους καταστηματάρχες κο Σταματόπουλο Νικόλαο και κο Ζυγουράκη Χρήστο για την διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων και αναψυκτικών καθώς επίσης και το προσωπικό των Κ.Δ.ΑΠ. Δύμης και Ράχης.

 

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΔΥ.

Κοκκίνη Πατρούλα

DSC01693 DSC01679 DSC01658 DSC01654 DSC01609 DSC01565 DSC01470

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων