Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την επάνδρωση με εκπαιδευτικό δυναμικό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου – Τα κριτήρια εισαγωγής

epitropi paideias

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των διαδικασιών  για την επάνδρωση με εκπαιδευτικό δυναμικό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Δυτ. Αχαΐας και της ύπαρξης των ενθαρρυντικών δειγμάτων για την ορθή  λειτουργία  του  , ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου  και ο βοηθός δημάρχου σε θέματα Παιδείας κ. Ξενοφών Μπαχράς καλούν τους κηδεμόνες των   μαθητών  του Δήμου Δυτ. Αχαΐας  που η οικονομική κατάσταση της οικογένειας τους δεν τους δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πρόσθετα μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο να αποστείλουν ηλεκτρονικά  την αίτηση  για την συμμετοχή τους στο νέο θεσμό του Δήμου μας, στα παραπάνω email ή στα γραφείο Δημάρχου ώρες 10:00 -12:00 ( τηλ. επικοινωνίας 26930-25000).

Τα κριτήρια εισαγωγής είναι αυστηρώς οικονομικά και  το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγκεκριμένα σε μαθητές με γονείς ανέργους, πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες και οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα ( ετήσιο εισόδημα έως 10.000€). Συνεπώς τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση είναι τα κάτωθι:

1. Εκκαθαριστικό σημείωμα 2014 , 

2. Πιστοποιητικό οικογ. Κατάστασης

 3. Κατάσταση ανεργίας- αν υπάρχει.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – ΔΕΥΑ Δυμαίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας η διαχείριση του φράγματος

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων