Ολοκληρώνεται η ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος του Δημοτικού Σχολείου Λάππα

Ολοκληρώνεται η ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος του Δημοτικού Σχολείου Λάππα, έργο το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 2.520.000 ευρώ και υλοποιείται από την Π.Δ.Ε.

 

«Ένα εξαιρετικό και σύγχρονο κτίριο ετοιμάζεται να παραδοθεί στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Το νέο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού Σχολείου Λάππα αποτελεί ένα κόσμημα για την περιοχή. Τα παιδιά που θα στεγαστούν στο νέο σχολείο είναι από τα τυχερά παιδία της χώρας διότι θα μορφωθούν και θα πάρουν την απαιτούμενη γνώση σ’ έναν πανέμορφο χώρο….. » ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου κατά την επίσκεψη του στο  νέο σχολικό συγκρότημα.

Το κτίριο  περιλαμβάνει συνολικά 11 αίθουσες διδασκαλίες και πολλούς βοηθητικούς χώρους σε 1.650 τ.μ. Στο ισόγειο  υπάρχουν τρεις αίθουσες διδασκαλίας, χώροι ενημέρωσης των μαθητών, χώρος ιατρείου, κυλικείο, γραμματεία, γραφείο διευθυντή, γραφείο δασκάλων και τουαλέτες. Στον πρώτο όροφο φιλοξενούνται οκτώ αίθουσες διδασκαλίας, αναγνωστήριο, γραφείο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τουαλέτες κ.α., ενώ κατασκευάζεται  και ένα επιπλέον κτίριο πολλαπλών εκδηλώσεων, συνολικού εμβαδού 200 τετραγωνικών μέτρων.

DSC_0256 DSC_0251

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – ΔΕΥΑ Δυμαίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας η διαχείριση του φράγματος

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων