Ο Ξενοφώντας Μπαχράς Βοηθός Δημάρχου σε Εκκλησιαστικά ζητήματα του Δήμου μας

f (2)

Για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκε η θέση βοηθού δημάρχου για τα εκκλησιαστικά ζητήματα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

            Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, κ. Χρήστος Γ. Νικολάου προέβη στη λήψη της  υπ’ αριθμ. 224/2014 Απόφασης σύμφωνα με την οποία ορίζει  βοηθό Δημάρχου σε εκκλησιαστικά θέματα  τον  κ. Ξενοφώντα Ι.   Μπαχρά.

            Δέσμευση τόσο του Δημάρχου κ. Χρήστου Νικολάου όσο και του κ.  Ξενοφώντα Μπαχρά, είναι τα ζητήματα της εκκλησίας του Δήμου να είναι στο κέντρο της προσοχής της νέας Δημοτικής Αρχής.   Συγκεκριμένα ο κ.  Μπαχράς αναφέρει « οι λύσεις δεν είναι εύκολες ούτε δεδομένες αλλά τα προβλήματα είναι τόσο πιεστικά που δεν μπορούν να περιμένουν. Άμεση προτεραιότητά  μας, η ανέγερση του Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννη στην Κ.Αχαΐα, ο οποίος υπέστη μεγάλη δοκιμασία από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008 που είχε ως αποτέλεσμα την κατεδάφισή του λόγω των ανεπανόρθωτων ζημιών.  Σε αυτή την προσπάθεια η δημοτική αρχή οφείλει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να δρομολογήσει λύσεις, καθώς οι στόχοι μας με την Εκκλησία είναι κοινοί με επικρατούσα και κύρια  επιθυμία  την  αποκατάσταση του Ιερού Ναού προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις ιδανικές συνθήκες για τον  απρόσκοπτο εκκλησιασμό των δημοτών χωρίς τ0ν φόβο της έλλειψης χώρου ».

            Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν , επισήμαναν ότι η αλληλοβοήθεια και η αλληλοκατανόηση είναι τα μεγάλα όπλα ώστε να δώσουν ελπίδα στο κόσμο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων