Ο Τάκης Κουνάβης στη ΔΕΥΑΔ και η Ροδία Καραμπελιά στην ΚΕΔΔΥ

Με την εκλογή του Τάκη Κουνάβη ως προέδρου της ΔΕΥΑΔ και της Ροδίας Καραμπελιά ως προέδρου της ΚΕΔΔΥ ολοκληρώθηκε η νέα διάταξη στους οργανισμούς του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και την επικύρωσή της από το Δημοτικό Συμβούλιο με αίσθημα ευθύνης» ανάφερε σε δήλωσή του ο Τάκης Κουνάβης και πρόσθεσε: «Η αύξηση της εισπραξιμότητας, η έγκαιρη, τακτική και αξιόπιστη έκδοση των λογαριασμών, η εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας πόσιμου νερού σε όλους τους δημότες και κατοίκους της Δυτικής Αχαΐας, η χρηστή διοίκηση, η έγκαιρη παρέμβαση των συνεργείων στα προβλήματα και τις βλάβες, η εξασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας των εγκαταστάσεων, η επέκταση των δικτύων και η ισοσκέλιση των οικονομικών αποτελεσμάτων, είναι μερικά από τα προβλήματα και τις προκλήσεις που υπάρχουν και καλείται η διοίκηση της ΔΕΥΑΔ να επιλύσει», κατέληξε ο πρόεδρος της Επιχείρησης.

«Ευχαριστώ το Δήμαρχο που με πρότεινε και ελπίζω να φανώ αντάξια αυτής της θέσης» ανέφερε σε δήλωσή της η Ροδία Καραμπελιά και συμπλήρωσε: «Η ΚΕΔΔΥ λειτουργεί με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του δημότη και τη στήριξη των πολιτών. Για μένα η κοινωνική προσφορά είναι τρόπος ζωής και αυτός είναι ο λόγος που αποδέχθηκε αυτήν την πρόκληση», κατέληξε η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 5.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 5/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων