Ο Σύλλογος Σουδενιωτών Πατρών & Περιχώρων δώρισε στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας οικόπεδο στα Λουσικά για αξιοποίησή του σε πλατεία.

Ο Σύλλογος Σουδενιωτών Πατρών & Περιχώρων δώρισε στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας οικόπεδο  στα Λουσικά για αξιοποίησή του σε πλατεία.

Υπεγράφη το συμβόλαιο για τη δωρεάν παραχώρηση οικόπεδου, ιδιοκτησίας Συλλόγου Σουδενιωτών Πατρών & Περιχώρων, στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας για την κατασκευή πλατείας στην Τοπική Κοινότητα Λουσικών.

«Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου Σουδενιωτών Πατρών & Περιχώρων – και ιδιαίτερα τον πρόεδρο  κ. Βασίλειο Ζαφειρακόπουλο –  καθώς η πράξη της δωρεάς  του οικοπέδου αποδεικνύει τόσο την αγάπη τους για το χωριό τους  όσο και την εμπιστοσύνη που δείχνουν  στην Δημοτική Αρχή για την αξιοποίηση του οικοπέδου ώστε να κατασκευαστεί επιτέλους πλατεία στα Λουσικά.  Η Δημοτική Αρχή στοχεύει να διαμορφώσει μια όμορφη πλατεία που θα αποτελέσει  τόσο χώρο συνάντησης & συνάθροισης των συμπολιτών μας όσο και χώρο διοργάνωσης  διάφορων εκδηλώσεων. Με συνεργασίες και με πνεύμα συνεννόησης οραματιζόμαστε και υλοποιούμε σημαντικά έργα για τα χωριά μας. Ευελπιστούμε τέτοιες πράξεις να αποτελέσουν παράδειγμα προς  μίμηση και για άλλους συνδημότες μας ».

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων