Ο Προαστιακός «σφυρίζει»  στην Δυτική Αχαΐα.

 

«Διεκδικούμε την επέκταση του Προαστιακού στην Δυτική Αχαΐα διότι αποτελεί  ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα καθώς θα συμβάλει τόσο στην ανάπτυξη του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού Τουρισμού αλλά και θα μας συνδέσει σε ελάχιστο χρόνο και με οικονομία,  ασφάλεια & άνεση με την πρωτεύουσα του νομού , την Πάτρα, ……. αυτά τα λόγια είχα πει στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής τον Αύγουστο του 2014… » ανέφερε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος  Νικολάου  και συνέχισε λέγοντας : «…..σε χρόνο που ούτε και εμείς δεν το πιστεύουμε χάρις στην  επίμονη και σκληρή προσπάθεια κυρίως του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Κατσιφάρα, του Προέδρου του Ο.Σ.Ε. κ. Αποστολόπουλου, του Προϊστάμενου  ΟΣΕ τμήματος Πάτρας – Γενικού Γραμματέα Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ κ. Χρήστου Οικονόμου καθώς και άλλων παραγόντων που συνέβαλαν,  ο προαστιακός σφυρίζει  για την Δυτική Αχαΐα. Η Τοπική κοινωνία της  ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν ώστε αυτό το έργο να ξεκινήσει άμεσα.   Πολλά έργα φαίνονται ακατόρθωτα, όταν όμως υπάρχει όραμα, συνεργασία, ρεαλισμός και αποφασιστικότητα ξεπερνιούνται οι  δυσκολίες και  μετουσιώνονται σε πράξεις».

Η ευρύτερη περιοχή της  Δυτικής Αχαΐας  και ιδιαίτερα το παραλιακό τμήμα  μετά από αυτή την σημαντική εξέλιξη θα αποτελέσει πώλο έλξης καθώς θα εκμηδενιστεί η απόσταση και έτσι θα μπορεί άνετα και οικονομικά  ο επισκέπτης  να απολαμβάνει το μπάνιο του  στις πανέμορφες  παραλίες του Δήμου Δυτικής  Αχαΐας.

Παράλληλα ελαχιστοποιείται η απόσταση από και προς Πάτρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε κάποιος που εργάζεται στην Πάτρα να μπορεί να επιλέγει ως τόπο διαμονής την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων