Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται για την προστασία από τον Κορονοιό ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, μετά την ενημέρωση την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 στον συνοικισμό των Ρομά στην Κάτω Αχαΐα, προχώρησε το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 σε ενημέρωση των Ρομά στην Κοινότητα των Σαγαιίκων και στην περιοχή της Πισωσυκιάς καθώς και σε ευπαθείς ομάδες.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, συνοδευόμενος για άλλη μια φορά από τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας κ. Τάσο Γιακουμή, τον Διοικητή του Α.Τ. Κάτω Αχαΐας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουνάβη αλλά και Αντιδημάρχους του Δήμου ενημέρωσε τόσο για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται ως προς τις εξόδους – όπου κρίνονται αναγκαίες -, όσο και για τους κανόνες ατομικής και δημόσιας υγιεινής που πρέπει όλοι, ανεξαιρέτως, να ακολουθούν. Τέλος, έκανε λόγο για τις ενέργειες που δρομολογούνται έτσι ώστε να παραλάβουν οι ευπαθείς ομάδες και οι Ρομά είδη καθαριότητας.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας κινείται βάση των Οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ και του Υπουργείου Υγείας  σε συνεργασία πάντα με το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας και τονίζει πως όλοι οφείλουμε να τηρούμε τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας από τον κορονοιό και να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Πρόκειται για ευθύνη τόσο κοινωνική όσο και ατομική!

 Η Δημόσια Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει όλοι να μεριμνούμε για αυτή!