Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ορίζεται κέντρο λήψης δειγμάτων μυελού των οστών

Χθες Πέμπτη 20/10 η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κα Ροδία Καραμπελιά, ως εκπρόσωπος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας,  υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ -ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Την κα Καραμπελιά συνόδευσαν στην Αθήνα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ορλώφ Κυριάκος, ο αντιδήμαρχος κ. Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος, και η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα Σουλούκου Νικολίτσα.

Με το σύμφωνο αυτό ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ορίζεται ως κέντρο λήψης δειγμάτων, για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Έμπρακτα αυτό σημαίνει ότι όποιος επιθυμεί να εγγραφεί ως δότης μυελού των οστών επικοινωνεί στο τηλέφωνο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας στο : 26930-25481 και κλείνει ραντεβού ώστε να δώσει δείγμα σάλιου για να εγγραφεί στο μητρώο εθελοντών δοτών.

Εάν είσαι μεταξύ 18-45 χρονών και σε καλή κατάσταση υγείας, μπορείς να γίνεις κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η λήψη μοσχεύματος σήμερα πραγματοποιείται με αιμοληψία.

Όλοι μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι μπορούμε να χαρίσουμε ζωή. Όλοι μαζί στηρίζουμε όποιον έχει ανάγκη. Όλοι μαζί γινόμαστε η αλυσίδα που θα μας κρατήσει δυνατούς και ενωμένους. Κανένας δεν είναι μόνος. Γίνε δότης μυελού των οστών. Χάρισε ζωή.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων