Ο δήμος Δυτικής Αχαΐας έκοψε την πίτα του – Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου – VIDEO

Σεμνή και λιτή η εκδήλωση του δήμου δυτικής Αχαΐας για την κοπή της πίτας. Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου κάλεσε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Διονύση Γκοτσούλια, τον πρόεδρο των δημοτικών υπαλλήλων του δήμου δυτ. Αχαΐας και δήμου Ερυμάνθου Ιωάννη Γατσούλη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βασίλη Γκοτσόπουλο για να κόψουν από κοινού την πίτα του συμβουλίου.

Νωρίτερα ευλόγησε τη νέα χρονιά ο π. Απόστολος Δημητρόπουλος, Προϊστάμενος της Ενορίας της Κάτω Αχαΐας. Μάλιστα στο τέλος της μικρής εκδήλωσης, ο π. Απόστολος Δημητρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του, που έτυχε να βρεθεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να παρακολουθήσει από κοντά τις διεργασίες, γεγονός που δεν είχε τύχει ποτέ, όπως είπε ο ίδιος κόβοντας και αυτός με τη σειρά του ένα κομμάτι πίτα ευλογώντας τους συμβούλους και τους υπαλλήλους του δήμου. «Θέλω να σας πω, ότι δεν είχε τύχει ποτέ τόσα χρόνια να βρεθώ σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μου άρεσε πολύ», σημείωσε ο π. Απόστολος.

Σύμπνοια και αλληλεγγύη

Ο κ. Νικολάου, ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει σύμπνοια στο δημοτικό συμβούλιο και δύναμη ώστε από κοινού το σώμα να αγωνιστεί για το καλό των πολιτών της δυτικής Αχαΐας, εκτίμησε ότι αυτή τη χρονιά ο δήμος πρέπει να στρέψει την προσοχή του σε ανθρώπους που δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν τις οικογένειές τους και κάλεσε όλους να σταθούν συμπαραστάστες στο δύσκολο έργο της δημοτικής αρχής. Γι αυτό και όπως είπε, «η σημερινή τελετή για την κοπή της πίτας δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι περισσότερο από αυτή την απλή και λιτή εκδήλωση», πρόσθεσε ο κ. Νικολάου. Με τη σειρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Γκοτσούλιας, ευχύθηκε να ενισχυθεί η αλληλεγγύη και τόνισε: «Όλοι πρέπει να είμαστε μια γροθιά στην κρίση», προσθέτοντας ότι «οι αυτοδιοικητικοί πρέπει να δείχνουν το παράδειγμα σε όλους τους πολίτες ώστε ο δήμος να επιτυγχάνει το σκοπό του».

Βοήθεια για τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη

Με τη σειρά του ο επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Παναγιώτης Κουνάβης είπε ότι η ελπίδα για όλη την περιοχή αλλά και για όλη την Ελλάδα είναι πολύ κοντά. Καλή χρονια και δύναμη σε όλους ευχήθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων Ιωάννης Γατσούλης, ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Γκοτσόπουλος ευχήθηκε του χρόνου ο δήμος να έχει αποκτήσει και το δικό του κτίριο αλλά και τον δικό του ναό. Τέλος απευθυνόμενος στους συμβούλους, ο κ Γκοτσόπουλος ζήτησε τη μικρή συμβολή τους, ώστε να ενισχυθεί το έργο της κατασκευής του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από τον σεισμό του 2008.

20150131_123829[1] 20150131_124009[1] 20150131_124128[1]

20150131_124842[1]

20150131_124849[2]

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων