Ο Δήμαρχος συνοψίζει και ευχαριστεί-επιστολή Μυλωνά στον Πρωθυπουργό

Με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς συνοψίζει τα αποτελέσματα, για το Δήμο, της πρωθυπουργικής επίσκεψης και συνάμα εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του στον πρωθυπουργό.

Η επιστολή που στάλθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Με την ολοκλήρωση της διήμερης παρουσίας σας στην Αχαΐα και σε ότι αφορά τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες μου για τα αποτελέσματά της.

Υπογραμμίζω το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρωθυπουργός όχι απλώς επισκέφθηκε τον τόπο μας αλλά ασχολήθηκε με συγκεκριμένα του προβλήματα κομίζοντας δεσμεύσεις γι’ αυτά.

Σημειώνω ότι για το μείζον θέμα της άρδευσης του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας από το φράγμα του Πηνειού, πέραν της προσωπικής σας ρητής δέσμευσης, ακολούθησε συνεργασία μου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε συναντίληψη περί την πορεία υλοποίησης του έργου.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εξίσου σημαντική υπήρξε για εμάς η δήλωσή σας για τη σύνδεση του αεροδρομίου του Αράξου με τον αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου, εξέλιξη που περιέχει ιδιαίτερο αναπτυξιακό πρόσημο καθώς και για την επέκταση της ύδρευσης σε όλο το Δήμο μας από το φράγμα Πείρου.

Σας ευχαριστώ και πάλι για το προσωπικό σας ενδιαφέρον για υποθέσεις του Δήμου μας και προσβλέπω στη γόνιμη συνεργασία μας με τους συναρμόδιους Υπουργούς σας, για τη γρήγορη και άρτια ολοκλήρωση των σημαντικών αυτών έργων για τον τόπο μας».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων