Ο Δήμαρχος επιμένει στην ανάγκη σύγκλισης του Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ

Επιμένει στην ανάγκη σύγκλισης του Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς με νεότερη επιστολή προς τον πρόεδρο του Συνδέσμου.

Το πλήρες κείμενο της δεύτερης επιστολής του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Κύριε πρόεδρε,

Την παρελθούσα Δευτέρα 14/11 με επιστολή μου σας ζήτησα να συγκληθεί το Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ για «ενημέρωση και τυχόν ενέργειες» ύστερα από τις πληροφορίες για προσωρινή διακοπή της διαγωνιστικής διαδικασίας καθώς και για τροποποίηση των όρων διακήρυξης για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στου Φλόκα.

Με έκπληξη έλαβα την απάντησή σας σύμφωνα με την οποία «δεν υφίσταται ανάγκη σύγκλισης του οργάνου» αφού κρίθηκε ότι «δεν απαιτείται κάποια άμεση ενέργεια εκ μέρους μας, όπως άλλωστε η εφημερίδα (Πελοπόννησος) αναφέρει σε δημοσίευμά της».

Κύριε πρόεδρε,

Θεωρώ προβληματική την άποψη σύμφωνα με την οποία οι συμμετέχοντες σε ένα θεσμικό όργανο ενημερώνονται από τον τύπο και όχι από το όργανο στο οποίο μετέχουν. Εξίσου προβληματική θεωρώ και την αντίληψη κατά την οποία «κρίθηκε» πως δεν απαιτείται «ενέργεια εκ μέρους μας» επειδή έτσι γράφει μια εφημερίδα.

Σε κάθε περίπτωση επιμένω στην ανάγκη σύγκλισης του Δ.Σ του ΣΥΔΙΣΑ για ενημέρωση και εκτίμηση των συνεπειών που θα έχει η τροποποίηση της διακήρυξης των όρων κατασκευής του εργοστασίου».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων