Νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο στο Σπάσμα

Νέο συνθετικό χλοοτάπητα αποκτά το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Κάτω Αχαϊας με παράλληλη κατασκευή μιας παιδικής χαράς.

Για την ακρίβεια η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε τη διενέργεια διαγωνισμού με αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και την ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Κάτω Αχαΐα με παράλληλη κατασκευή μιας παιδικής χαράς στην πλατεία Δύμης.

Το έργο έχει προϋπολογισμό ύψους 282.100 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και η πίστωση είναι εξασφαλισμένη από το πρόγραμμα «Αλιεία και θάλασσα».

Στη διακήρυξη περιλαμβάνονται αναλυτικές προδιαγραφές για το χλοοτάπητα (ύψος πέλματος, πυκνότητα νημάτων, πρωτεύουσα και δευτερεύουσα υπόβαση, κ.α.). Αντίστοιχες είναι και οι προδιαγραφές για την παιδική χαρά.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες, μετά την ανάδειξη του αναδόχου, έχουν συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης τους έξι μήνες.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων