Νέο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης σε Βελιτσές και Κάνδαλο

Δόθηκε στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός και ήδη τρέχουν οι προθεσμίες για το έργο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις Βελιτσές.

Για την ακρίβεια πρόκειται να αντικατασταθεί το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης σε μήκος 10 χιλιομέτρων σε Άνω και Κάτω Βελιτσές καθώς και στον Κάνδαλο. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 536.819 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα».

Σημειώνεται ότι εκτός από το νέο δίκτυο ύδρευσης προβλέπεται να τοποθετηθούν και όλα τα απαραίτητα όργανα ελέγχου και ασφάλειας του δικτύου καθώς και πυροσβεστικοί κρουνοί.

Ο χρόνος κατασκευή του έργου είναι δέκα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο που θα αναδειχθεί από τη διαγωνιστική διαδικασία.

«Η κατάσταση του δικτύου στις Βελιτσές και στον Κάνδαλο είναι προβληματική. Παρατηρούνται συνεχείς διακοπές ύδρευσης και βλάβες, λόγω της περιεκτικότητας του νερού σε άλατα τα οποία φράζουν τους αγωγούς. Προχωράμε στις διαδικασίες πλήρους αντικατάστασής του» ανέφερε σε δηλώσεις του Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Με την κατασκευή νέου και σύγχρονου δικτύου λύνεται οριστικά και σε βάθος χρόνου ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους συνδημότες σε Άνω και Κάτω Βελιτσές καθώς και στον Κάνδαλο. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που δείχνει το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων