Να Ξεκινήσουν Αμέσως Οι Εμβολιασμοί Στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας

Παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς ζητώντας την άμεση έναρξη εμβολιασμών κατά του covid στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας.

Σε επιστολή του προς τον Υπουργό ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και με την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού κατά του covid έχει παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο:

Συνδημότες μας που μπαίνουν στο πρόγραμμα, τους ορίζονται ραντεβού σε Κέντρο Υγείας-εμβολιαστικό κέντρο που βρίσκεται σε γειτονικό Δήμο. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται μετακινήσεις δεκάδων χιλομέτρων με όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται.

Το φαινόμενο μας προβληματίζει, πολύ περισσότερο που στην έδρα του Δήμου μας (Κάτω Αχαϊα) λειτουργεί Κέντρο Υγείας που έχει μάλιστα οριστεί ως εμβολιαστικό κέντρο αλλά που ακόμα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία.

Ζητώ κύριε Υπουργέ την παρέμβασή σας ώστε να ξεκινήσουν αμέσως οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας ώστε, αφενός μεν να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι συνδημότες και αφετέρου να προχωρήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα το απολύτως αναγκαίο πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 12.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων