Μυλωνάς: Με την παραλαβή του γκρέιντερ αυξάνονται σημαντικά οι επιχειρησιακές δυνατότητες του Δήμου

Παραλήφθηκε σήμερα (9/6) από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας όχημα τύπου γκρέιντερ. Είναι όχημα μάρκας KOMATSOU GD675, παραδόθηκε στο Δήμο από την ανάδοχο εταιρεία «Αφοί Σαρακάκη» και κόστισε, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, 300.080 ευρώ με τους πόρους να προέρχονται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την άφιξη του γκρέιντερ στο Δήμο μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Με την παραλαβή του αυξάνονται σημαντικά οι επιχειρησιακές δυνατότητες του Δήμου να παρεμβαίνει σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα όπως είναι η αγροτική οδοποιία, η πολιτική προστασία, ο καθαρισμός των ακτών, αλλά και οι διευθετήσεις σε κοίτες και χειμάρρους. Η αγορά του υπήρξε ένας βασικός μας στόχος που υλοποιήθηκε αφού έτσι ενισχύεται η αυτοδυναμία του Δήμου μας, εξέλιξη που έχει ως τελικό ωφελούμενο το δημότη» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων