Μυλωνάς: Η σύγκλιση του Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ αποτελεί θεσμική υποχρέωση

Η μη σύγκλιση του Δ.Σ. του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α για ενημέρωση για πιθανές αλλαγές στους όρους διακήρυξης του Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Φλόκα, συνιστά παραβίαση θεσμικής υποχρέωσης, επισημαίνει με σημερινή επιστολή ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας προς τον πρόεδρο του Συνδέσμου.

Η πλήρης επιστολή Μυλωνά έχει ως εξής:

«Κύριε πρόεδρε,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχω ζητήσει, γραπτώς, δύο φορές να συγκαλέσετε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ με θέμα την ενημέρωση του Συμβουλίου για όσα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, που πραγματοποιήθηκε στις 15/11, σχετικά με το Εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Φλόκα στην οποία πήρατε μέρος.

Το γεγονός ότι αποφεύγετε να συγκαλέσετε το Δ.Σ. θεωρώ ότι συνιστά παραβίαση θεσμικής σας υποχρέωσης.

Επανέρχομαι και σας καλώ να συγκαλέσετε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Συνδέσμου με αντικείμενο τα όσα συμφωνήθηκαν με το αρμόδιο Υπουργείο και τις πιθανές αλλαγές στους όρους διακήρυξης του Εργοστασίου.

Με την ευκαιρία, ως Δήμαρχος του Δήμου που θα φιλοξενήσει το εργοστάσιο, αποσαφηνίζω για μια ακόμα φορά την κατηγορηματική μου αντίθεση σε οποιαδήποτε αλλαγή των προϋποθέσεων κατασκευής του Εργοστασίου, πέραν των όσων περιλαμβάνονται στον Περιφερειακό σχεδιασμό και επί των οποίων, και μόνο επ’ αυτών, ισχύει η συναίνεση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων