Μνήμες από την άλωση της Πόλης στο Βουπράσιο

Την ιστορική επέτειο της Αλώσεως θα τιμήσει το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βουπράσιο.

Η εκδήλωση που γίνεται με την υποστήριξη του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού και του Δήμου Δυτικής Αχαϊας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο δικηγόρος-ιστορικός Β. Παπαδόπουλος και ο τίτλος της ομιλίας του είναι «Η πόλις εάλω, ο Ελληνισμός θυμάται, τιμά και σεμνύνεται».

Η εκδήλωση θα συμπληρωθεί με το μουσικό κλιμάκιο του Ελεύθερου Ανοιχτού Πανεπιστημίου υπό τον Β. Καυκόπουλο ενώ θα μετάσχουν και ο Σύλλογος Ποντίων Απιδεώνας και η Στέγη Καλαβρυτινών Πάτρας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων