Μήνυση κατ’ αγνώστων για το κάψιμο και τις δολιοφθορές που πραγματοποιούνται στους κάδους απορριμμάτων

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατατέθηκε από την Δημοτική Αρχή Δυτικής Αχαΐας  και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας για το κάψιμο και τις δολιοφθορές που πραγματοποιούνται στους κάδους απορριμμάτων.      

«Ύστερα από τις παρατεταμένες δολιοφθορές και καταστροφές που καταγράφονται από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Δυτικής Αχαΐας, στους κάδους απορριμμάτων τόσο σε παλιούς όσο και στους καινούργιους,   αναγκαστήκαμε και καταθέσαμε μήνυση κατ’ αγνώστων  καθώς οι ζημιές που έχουμε υποστεί είναι σημαντικές.   Ιδιαίτερα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας καταγράφουμε ζημίες σε 80 κάδους και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα τους αντικαταστήσουμε σε μια εποχή οικονομικής  ασφυξίας…..» τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.     

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων