Μήνυμα του Δημάρχου στους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκίνησαν τις πανελλαδικές εξετάσεις

Τις ευχές τους προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου που παίρνουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις εξέφρασε με μήνυμά του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ξεκίνησαν και ο νους μας στρέφεται στους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών Λυκείων αλλά και του Επαγγελματικού Λυκείου του Δήμου μας.

Εύχομαι στους νέους και στις νέες μας καλή επιτυχία. Ο τόπος μας έχει μακρά παράδοση διακρίσεων στις πανελλαδικές εξετάσεις και είναι βέβαιος ότι αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί.

Με ψυχραιμία, ήρεμο κλίμα και καθαρό μυαλό όλα θα πάνε καλά και μια νέα γενιά φοιτητών θα υπάρξει στο Δήμο μας».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων