Μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς συνοδεύεται από ελπίδες και προσδοκίες που καλούμαστε όλοι και από κοινού να συμβάλλουμε στην εκπλήρωσή τους, αναφέρει σε σχετικό του μήνυμα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνά.

Η πλήρης δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, μια στιγμή που είναι σταθμός για τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς είναι μια μεγάλη ελπίδα και μια θετική προσδοκία. Για την ομαλή ένταξη των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία, για την κατάκτηση των γνώσεων που παρέχει το σχολείο, για την κοινωνικότητα των μαθητών που αναπτύσσεται μέσω του σχολείου.

Απευθύνω εγκάρδιες τις ευχές μου προς όλους. Μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς. Ας έχουμε μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά στη διάρκεια της οποίας θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που θα τεθούν. Στόχοι γνώσης και ατομικής βελτίωσης, στόχοι ένταξης και ωρίμανσης των μαθητών μας.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, οι Σύλλογοι Γονέων, πρέπει να ξέρουν ότι στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, έχουν ένα σύμμαχο και συμπαραστάτη στις προσπάθειές τους. Η καλή λειτουργία των σχολείων μας είναι μια κοινή αγωνία και μια κοινή προσπάθεια που την καταβάλλουμε από κοινού και που, είναι βέβαιος, θα είναι επιτυχημένη.

Καλή σχολική χρονιά».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων