Μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας , κ. Χρήστου Νικολάου για το νέο έτος.

Το 2016 βρίσκει την Πατρίδα μας  για ακόμη μια φορά σε συνθήκες δοκιμασίας.

Η πρωτόγνωρη και πολυσχιδής  κρίση  που έχει εισβάλει στην Ελληνική Κοινωνία, μας έχει οδηγήσει σε προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα. Όμως επιβάλλεται όλοι μαζί ενωμένοι, με αγωνιστική διάθεση, συνεργασία, υπερηφάνεια, και με καθημερινή δουλειά να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες , να σταθούμε όρθιοι και να επιτελέσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας.

Η Δημοτική Αρχή, εν μέσω τεράστιων δυσκολιών, καταβάλλει  κάθε προσπάθεια επίλυσης μεγάλων και μικρών προβλημάτων, δημιουργώντας τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον. Η εγκατάσταση των υπηρεσιών του δήμου σε κτίρια δίχως να δαπανάται ένα ευρώ σε ενοίκια είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής.

Παράλληλα με Αγάπη, Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά είμαστε προσηλωμένοι στα ιδιαιτέρως σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους συνδημότες μας που καθημερινά δοκιμάζονται.

Στηριζόμενοι στον λαό της Δυτικής Αχαΐας συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα & εμπειρία για ένα καλύτερο νέο έτος.

 

Όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και προκοπή.               

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων