Μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, κ. Χρήστου Νικολάου για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2016

“Οι μαθητές και οι μαθήτριες  πρόκειται να κάνουν το πρώτο βήμα στη μεγάλη μάχη που δίνουν για την ένταξη τους στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Εύχομαι από καρδιάς, σε κάθε μία μαθήτρια και κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2016 . Είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί πρώτα απ’ όλα ψυχραιμία και στη συνέχεια πίστη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, για να ανταποκριθούν τα παιδιά μας στη δοκιμασία των εξετάσεων.

Ο Δήμος μας  έχει μια μεγάλη παράδοση και πολλές επιτυχίες στις εξετάσεις, γεγονός που υποδηλώνει τη συστηματική δουλειά που γίνεται από καθηγητές και μαθητές με τη διαρκή στήριξη των γονέων.
Είμαι βέβαιος πως και αυτή τη φορά, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας, θα καταφέρουν και πάλι να ξεχωρίσουν.
Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου και εύχομαι το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους σας και τα όνειρά σας. Και παράλληλα να αποτελέσει επιβράβευση και των κόπων των οικογενειών σας που στέκονται στο πλευρό σας.

 

Καλή επιτυχία & καλή δύναμη!

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων