Μήνυμα Δημάρχου με αφορμή την έναρξη της Σχολικής χρονιάς 2015-2016

Αγαπητά μας παιδιά,

Σήμερα ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Μια χρονιά που επιφυλάσσει νέες προκλήσεις, νέες δυνατότητες και ευκαιρίες για κατάκτηση της γνώσης. Ο αγώνας για την κατάκτηση της δεν είναι εύκολος. Σ’ αυτόν τον αγώνα, όμως, δεν είστε μόνοι σας. Δίπλα σας στέκονται πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες σας οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας, ο δήμος.

Έργο δικό σας είναι με όρεξη, συνέπεια και σεβασμό να αντλήσετε όσο περισσότερη γνώση μπορείτε. Γιατί η γνώση είναι δύναμη! Τη δύναμη αυτή την χρειάζεστε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, να διαμορφώσετε υψηλά ιδανικά και εν τέλει να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Εμείς βασιζόμαστε σε εσάς και πιστεύουμε βαθιά ότι η νέα γενιά οπλισμένη με γνώση αποτελεί αντίδοτο στην κρίση που όλοι βιώνουμε.

Ο δήμος από την πλευρά του, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες, θα είναι δίπλα σας εξασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα για να απολαμβάνετε ένα σχολικό περιβάλλον στο οποίο θα μπορείτε να αναπτύξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες που όλοι διαθέτετε.

Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων