Μήνυμα Δημάρχου Δυτ. Αχαΐας για την επιτυχία των μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία σας αυτή είναι σίγουρα το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης, σκληρής προσπάθειας καθώς και της προσήλωσής σας σε έναν ευγενή στόχο. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές σας, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα για να απολαμβάνετε σήμερα μια θέση στα ΑΕΙ & ΤΕΙ της χώρας μας.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στις οικογένειές σας που στάθηκαν δίπλα σας, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

Η εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, η οποία έχει ανάγκη από νέες ιδέες, βασισμένες όμως στην επιστημονική γνώση. Είναι επίσης σημαντικό, να θεωρήσετε τις σπουδές σας ως πολύτιμο εργαλείο που θα χρησιμοποιήσετε στην μετέπειτα πορεία σας προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να θέσετε τις βάσεις για μια πιο δημοκρατική και δίκαιη κοινωνία.

 Στις νέες και στους νέους που δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια Σχολή, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω τόσο εκ του θεσμικού μου ρόλου όσο και από το ρόλο του γονέα, ότι οι ευκαιρίες στη ζωή είναι πάντα μπροστά μας, αρκεί να έχουμε τη θέληση και το πείσμα να τις διεκδικήσουμε».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων