Μήνυμα Χρήστου Νικολάου για τους μαθητές που ξεκινούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Εύχομαι στους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου που δίνουν το δικό τους αγώνα, των Πανελληνίων Εξετάσεων , δικαίωση των κόπων τους, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, θα πρέπει να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας με ηρεμία, συγκέντρωση, ισορροπία , πίστη στις δυνατότητες σας με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας , που είναι δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια. Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν μία πρώτη , μα όχι και την τελευταία μεγάλη προσπάθεια, για όλους εσάς που οραματίζεστε να ανοίξετε τα φτερά σας για να κατακτήσετε τη γνώση και την εξειδίκευση. Να είστε βέβαιοι ότι οι ευχές μου και η σκέψη μου θα σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων , προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

NIKOLAOY

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας
Χρήστος Γ. Νικολάου

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων