Μιλώντας για τον καρκίνο του μαστού

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Μιλώντας για τον καρκίνο του μαστού» θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη 27/10) στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα.

Στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα θα μιλήσουν ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας Τάσος Γιακουμής με θέμα «ο ρόλος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην ανίχνευση του καρκίνου του μαστού», ο χειρουργός και συνεργάτης του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας Άγγελος Χρονάς με θέμα «καρκίνος μαστού: πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία», ο ακτινοδιαγνώστης και συνεργάτης του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας Νίκος Καλογερής με θέμα «διαγνωστική προσέγγιση των παθήσεων του μαστού» και η ψυχολόγος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Γεωργία Πανίτσα με θέμα «ψυχολογικές επιπτώσεις από τον καρκίνο του μαστού».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κοινωνική λειτουργός Σταυρούλα Δημητροπούλου ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο διοικητής της 6 ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

Η εκδήλωση που αποβλέπει στην ευαισθητοποίηση των γυναικών για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρα και οργανώνεται από την 6 η ΥΠΕ, το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, το Άλμα Ζωής και την Ένωση Γυναικών Δυτικής Αχαΐας «Δυμαρίστη».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων