Μια γιορτή του ποδοσφαίρου για νεαρούς αθλητές

Με 72 ματς που διεξήχθησαν σε τρεις ημέρες, σε πέντε γήπεδα και με τη συμμετοχή 13 ποδοσφαιρικών ομάδων, από Κ16 έως Κ11, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου που οργάνωσε ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (ΟΤΑΔ) με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Αχαϊας.

Οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν από την Αθήνα, οι Ιωνικός, Απόλλων, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Κηφισιά και Αιγάλεω και από την ευρύτερη περιοχή η Αχαϊκή, η Βάρδα, τα Βραχνέϊκα, η Παναχαϊκή, ο Άτλας Πατρών, ο Ολυμπιακός Πύργου και ο Ναυπακτιακός.

Στη διάρκεια του τουρνουά τιμήθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Κώστας Ταράσης, Γιώργος Κοκολάκης και Βασίλης Στραβοπόδης ενώ όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων