Μια έκδοση-απόδειξη ακραίας προεκλογικής αλαζονείας

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο κος Γρηγόρης Αλεξόπουλος κυκλοφόρησε πολυτελή εφημερίδα 28 σελίδων με 41 φωτογραφίες του! Σε αυτήν αναφέρει διάφορα πεπραγμένα όπως, για παράδειγμα, την ύδρευση της Ωλενίας από το φράγμα του Πείρου. Για την ιστορία και μόνο σημειώνουμε ότι η ύδρευση της Ωλενίας από το φράγμα συνέβη επί των ημερών του Σπύρου Μυλωνά στις 7 Απριλίου 2021 (βλέπε επισυναπτόμενη φωτο).

Η προσπάθεια της πολυτελούς εφημερίδας επικεντρώνεται στο να πείσει τον αναγνώστη ότι όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία περίπου είκοσι χρόνια στην περιοχή μας είναι δήθεν έργα του κυρίου Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρχε Δήμαρχος στην Δυτική Αχαΐα, Περιφερειάρχης στην Περιφέρεια ή κυβέρνηση στη χώρα. Υπήρχε μόνο ο απών κύριος Αλεξόπουλος. Η αλαζονεία και η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας  σε όλο της το μεγαλείο. Γνωστές πρακτικές των απόντων προκειμένου να καταστούν παρόντες.

Η πραγματική απουσία του δεν κρύβεται με πανάκριβες εκδόσεις ούτε η εκ μέρους του οικειοποίηση έργων για τα οποία άλλοι μόχθησαν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Με την ευκαιρία όμως αυτής της έκδοσης που μοιράζεται δωρεάν σε όλο το Δήμο της Δυτικής Αχαΐας, πράγμα πρωτοφανές και πρωτάκουστο, υπάρχουν μερικά ακόμα ερωτήματα:

  • Πόσο κόστισε η έκδοση και διανομή της πολυτελούς εφημερίδας;
  • Ποιος πλήρωσε για την έκδοση;
  • Ποιος είναι ο εκδότης της που όλες οι εφημερίδες οφείλουν κατά νόμο να αναγράφουν το όνομά του;

Αλλά το σοβαρό ερώτημα παραμένει ένα και μοναδικό:

  • Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κος Γρηγόρης Αλεξόπουλος δημότης Πατρέων, πότε θα φέρει τα εκλογικά του δικαιώματα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας; Πότε σκοπεύει να γίνει συνδημότης προκειμένου να αποκτήσει το ηθικό δικαίωμα να μιλάει για τα θέματα του Δήμου μας;

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων