Μεγάλη βλάβη αγωγού της υδροδότησης της Κάτω Αχαΐας σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη 07 Ιουλίου 2016 , ενώ τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ εργάζονται πυρετωδώς ακόμη και την ώρα αυτή για την πλήρη αποκατάστασή της.

DSC_0442 DSC_0444 DSC_0447 DSC_0448 DSC_0452 DSC_0453

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Ιουλίου σημειώθηκε διάρρηξη κεντρικού αγωγού υδροδότησης της πόλης της Κάτω Αχαΐας (στην περιοχή Κολοσάρα)  δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην πόλη. Αμέσως έσπευσαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΔ για να εντοπίσουν το πρόβλημα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κεντρικό αγωγό που μάλιστα βρισκόταν σε πολύ δύσβατο σημείο με έντονη βλάστηση και χωρίς την ύπαρξη δρόμου. Μηχανήματα του Δήμου εργάστηκαν για να διανοιχθεί πέρασμα και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ εργάζονται και τις πρόσφατες μεσημεριανές ώρες κάτω από υψηλές θερμοκρασίες για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης.

Στο σημείο  έφτασαν για να παρακολουθήσουν την πρόοδο των εργασιών ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δ.Κ  Κάτω Αχαΐας κ. Ευάγγελο Τησαρχόντο,  ενώ από το πρωί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Σπύρος Τραχάνης βρίσκεται στην περιοχή του συμβάντος.

Η ΔΕΥΑΔ ανακοίνωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία αποκατάστασης  βλαβών συμβάλλει τα μέγιστα για να αποκατασταθεί η υδροδότηση της πόλης στις πρώτες βραδινές ώρες ζητώντας την κατανόηση των συμπολιτών μας.

Τέλος τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και η ΔΕΥΑΔ θα ήθελαν ευχαριστήσουν τον εργολάβο κ. Χρήστο Παπαδόπουλο και τον χειριστή JCB κ. Μιχάλη Χαντζή για την άμεση ανταπόκρισή τους και την εθελοντική τους εργασία και συνδρομή  στην αποκατάσταση στης βλάβης.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΠΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΔΥΟ ΩΡΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων