Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Γεώργιο Ντόλιο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου

ntolios 1

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών  κ. Γιώργο Ντόλιο είχε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου, με κεντρικό θέμα την οικονομική ενίσχυση για την αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών την Τετάρτη  19 Νοεμβρίου 2014,  ο δήμαρχος αφού υπενθύμισε στον κ. Ντόλιο ότι ο Δήμος  Δυτικής Αχαΐας είναι  άστεγος συνέπεια του καταστροφικού σεισμού της 8ης Ιουνίου 2008 , αναφέρθηκε στις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά και ζήτησε οικονομική ενίσχυση από το ΥΠ.ΕΣ. ώστε να καθαριστούν στοιχειωδώς οι χείμαρροι και τα ρέματα και να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις εν όψει του επερχόμενου χειμώνα. Το δήμαρχο συνόδευαν ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, καθώς κατάγεται από την Δυτική Αχαΐα και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Ραυτακόπουλος  και Χρήστος Σκάγιας.

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει  κύκλους πρωτοβουλιών, συναντήσεων και επαφών με στελέχη της Κυβέρνησης στην κατεύθυνση ανάδειξης, προβολής και επίλυσης σημαντικών και οξυμένων προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή  αλλά  και γενικότερης διεκδίκησης που έχει να κάνει τόσο με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία που τρέχουν όσο και με την καλύτερη προετοιμασία σχετικά με τη νέα Προγραμματική περίοδο 2014-2020.

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων