Με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου

P1040737

Το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος  κ. Ανδρέα Αποστολόπουλο,  συνάντησε  ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος  Νικολάου.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου και η συζήτηση έγινε στα  πλαίσια της καλής συνεργασίας και ενημέρωσης με σκοπό τη δημόσια ασφάλεια.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην έξαρση των φαινομένων των κλοπών, των διαρρήξεων, της εμπορίας των ναρκωτικών, της βιαιότητας, της διακίνησης των ναρκωτικών, της μη τήρησης του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας  και εν γένει της παραβατικότητας, ενώ τόνισε : «…Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Αποστολόπουλο τόσο για τα νέα του καθήκοντα, διότι  πρόκειται για έναν ικανότατο αξιωματικό που είχε χειριστεί πλήθος σοβαρών υποθέσεων και όλοι όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα υψηλόβαθμο στέλεχος με μεγάλη προσφορά στο Σώμα  αλλά και να τον ευχαριστήσω για την τιμή που μας κάνει με το να επισκεφθεί το Δήμο μας. Από κει και πέρα έχουμε θέσει  για πολλοστή φορά  ότι  θα πρέπει να δημιουργηθεί Πολυδύναμο Αστυνομικό Κέντρο στην Κάτω Αχαΐα, στην έδρα του νέου Δήμου, το οποίο θα περιλαμβάνει και Τμήμα Τροχαίας  ώστε στοιχειωδώς να μπορέσει να ελέγξει την υφιστάμενη κατάσταση. Ενώ, η άμεση δημιουργία Τμήματος Ασφαλείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση πλέον για την προστασία της νομιμότητας και της κοινωνικής ειρήνης στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας».

Ο κ. Αποστολόπουλος  υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, ουσιαστική προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων