Με τον Διοικητή της Τροχαίας Πατρών συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου

20150216_104949

Με τον διοικητή του τμήματος Τροχαίας Πατρών κ. Γεώργιο Μιχαλόπουλο συναντήθηκε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου  

        Συνάντηση με το διοικητή του τμήματος τροχαίας Πατρών κ. Γεώργιο Μιχαλόπουλο είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ.Χρήστος Νικολάου. Το θέμα που κυριάρχησε στην ατζέντα της συζήτησης  ήταν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε λειτουργία  εν όψει των έργων ανάπλασης  που πραγματοποιούνται  στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας και κατ’ επέκταση η βελτίωση της εικόνας του κυκλοφοριακού.

       Παράλληλα αναφέρθηκαν στον αποτελεσματικότερο έλεγχο τόσο των φορτηγών που μεταφέρουν αδρανή υλικά και προκαλούν ηχορύπανση  αλλά και των οχημάτων   που σταθμεύουν άναρχα και εμποδίζουν την ελεύθερη διάβαση των πεζών και των ΑΜΕΑ.

           Ο κ. Μιχαλόπουλος  υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει ουσιαστική προσπάθεια και συντονισμένη δράση  για την επίλυση των προβλημάτων που εντοπίζονται και θα υπάρχει διαρκής επικοινωνία και αμοιβαία ενημέρωση με τη Δημοτική Αρχή.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΠΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΔΥΟ ΩΡΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων