Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως , κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο, συναντήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 , ο Δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας , κ. Χρήστος Νικολάου.
Κατόπιν της από 25 Σεπτεμβρίου 2014 συνάντησης του δημάρχου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας κ. Ιωάννη Σειντή και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Κάτω Αχαΐας κ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου για το εν λόγω θέμα , ο δήμαρχος έθεσε επί τάπητος το ζήτημα της δημιουργίας αστυνομικής υποδιεύθυνσης στην Κάτω Αχαΐα , τονίζοντας επίσης την ζωτικότητα του θέματος καθώς θα δώσει καίρια λύση στα φαινόμενα των κλοπών, της εμπορίας των ναρκωτικών, της βιαιότητας, , της μη τήρησης του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας και εν γένει της παραβατικότητας που ταλανίζει την ευρύτερη περιοχή .
Ο Γενικός Γραμματέας προσυπέγραψε την σημαντικότητα αυτού του θέματος και υποσχέθηκε πως θα κάνει όλες τις από μέρους του ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπισθεί θετικά το αίτημα.
Τέλος στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου , κ. Θανάσης Ραυτακόπουλος και ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ και βοηθός δημάρχου σε θέματα παιδείας , κ. Άκης Μπαχράς.
- Επικαιρότητα
Με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως συναντήθηκε ο Δήμαρχος
- 13 Οκτωβρίου, 2014
- 5:15 μμ
- Χωρίς κατηγορία

Μοιραστείτε το:
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:
Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022
27 Απριλίου 2022
ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου
Αυτόματη παρακολούθηση της χλωρίωσης του νερού
19 Απριλίου 2022
Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα (19/4) ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Τάκης Κουνάβης με τους
Αναζήτηση
Πρόσφατα νέα
Εγγραφή στο Newsletter
Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».