Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάσθηκε η πολιούχος και προστάτιδα των Σαγαιΐκων, Παναγία Ζωοδόχος Πηγή

SAGEIKA 17-4-15

 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάσθηκε – την  Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 – η πολιούχος και προστάτιδα των Σαγαιΐκων, Παναγία  Ζωοδόχος Πηγή. Στην θεία λειτουργία χοροστάτησε εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσόστομου με Ιερείς της περιοχής.

      Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας ενώ στην συνέχεια το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού συλλόγου Σαγαιΐκων εντυπωσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες και φιγούρες στις  εορταστικές εκδηλώσεις που ακολούθησαν.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους,  ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Διονύσιος Μαυρόγιαννης, Τρύφωνας Φωτόπουλος & Δημήτριος Δριβήλας,  οι αντιδήμαρχοι Δυτικής Αχαΐας κ.κ  Αθανάσιος Ραυτακόπουλος,  Γεώργιος Παλαιολόγος &  Άγγελος Διακάτος, ο πρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Βασίλειος Γκοτσόπουλος  , ο πρόεδρος της  Δ.Ε.Υ.Α κ. Σπύρος Τραχάνης, ο πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Ξενοφώντας Μπαχράς , η  πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ κα Πατρούλα Κοκκίνη, οι πολιτευτές Αχαΐας  κ.κ Ευάγγελος Τσιμπλοστεφανάκης   & Αθανάσιος Νταβλούρος, ο πρώην δήμαρχος κ.  Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο θεολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήμου Πατρέων κ. Σπύρος Σκιαδαρέσης  αλλά και πλήθος πιστών.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων