Μάγεψε το Αχαγιώτικο Καρναβάλι 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Αχαγιώτικο Καρναβάλι 2015 
karnabali2015_1.jpg
Η μεγάλη παρέλαση ξεκίνησε περίπου στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου  από την πλατεία Παπαγιαννοπούλου και κατέληξε στην πλατεία Δημοκρατίας, μια διαδρομή που φέτος διαφοροποιήθηκε λόγω των έργων που γίνονται για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Το κέντρο της Κατω Αχαΐας είχε πλημμυρίσει από κόσμο μικρούς και μεγάλους που διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Τη μεγάλη γιορτή της πόλης, βοήθησε και ο καλός καιρός.

Στην παρέλαση συμμετείχαν περίπου 7 γκρουπ (δημοτικά σχολεία,το ΚΔΑΠ δύμης, οι Δήθεν αδιάφοροι, το θρυλικό ΑΓΚΑΖΕ και άλλα).

Την παρέλαση παρουσίασε το μέλος της Καρναβαλικής υποτροπής Γεωργία Λαλιώτη, η οποία κάλεσε όλους τους Αχαγιώτες να στηρίξουν, όπως κάνουν χρόνια τώρα, το θεσμό του Αχαγιώτικου Καρναβαλιού, στέλνοντας σε όλη την ελλάδα το μηνυμα της χαράς, της δημιουργίας και της ελπίδας.
Την παρέλαση παρακολούθησαν ο δήμαρχος δυτικής Αχαἰας Χρηστος Νικολάου, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Ραυτακόπουλος, Χρήστος Σκάγιας, Αγγελος Διακάτος, ο προέδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφώντας Μπαχράς, η πρόεδρος του ΚΕΔΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης Παναγιώτης Κουνάβης, στελέχη του δήμου, εκπρόσωποι τοπικών συμβουλίων και πολλοί άλλοι.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος δυτικης Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του Αχαγιωτικου καρναβαλιού.
Αξίζει να σημειωθει ότι φέτος ο δήμος βοήθησε πολύ την προσπάθεια της καρναβαλικής επιτροπής σε συνεργασία με τον ΟΤΑΔ, τη ΚΕΔΔΥ και τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης.
karnabali2015_2.jpg

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων