Λαμπρός ο εορτασμός της επετείου στην Κάτω Αχαΐα

Με την καθιερωμένη λαμπρότητα γιορτάστηκε στην Κάτω Αχαΐα η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Προηγήθηκε η δοξολογία στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού και ακολούθησαν η κατάθεση στεφανιών και η μαθητική παρέλαση ενώπιον του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά, του αντιπεριφερειάρχη Τάκη Παπαδόπουλου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις παρέστησαν επίσης ο τ. Δήμαρχος Χρ. Νικολάου αλλά και ο επί κεφαλής της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων» Φιλ. Λιάκος, ο επί κεφαλής της παράταξης ΕΛΠΙΔΑ Αγγ. Στεργιόπουλος καθώς και ο τ. Δήμαρχος Α. Παναγιωτόπουλος.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, ο αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ευαγγ. Τησαρχόντος, εκ μέρους της 116 πτέρυγα μάχης ο Επισμηναγός Θ. Ριγώνης, εκ μέρους του Α/Τ Κ. Αχαΐας ο Αστυνόμος Χρ. Ψύχος, εκ μέρους της Πυροσβεστικής ο Αντυπύραρχος Β. Μαρτζάκλης, από το Σύλλογο Πολεμιστών Κύπρου ο Π. Πολάτος, από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης ο Β. Καρβουνιάρης, από την Ένωση Στρατιωτικών Αχαΐας ο Β. Στροσκίδης, από την Ένωση Γονέων ο Γ. Νικολόπουλος, από το Σύλλογο ΠΑΛΕΙΑ η Ελπίδα Παναγοπούλου και η Ειρήνη Κουτσουράκη, από το Σύλλογο Τριτέκνων η Κωνσταντίνα Σκέντζου και από το ΣΕΔΙΠ Αχαΐας η Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων